Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Alegro

Alegro 358 kg Lartësia 140cm

Ditëlindja: 04  Prill 2017

Gjinia; I kastruar

I pëlqen: Të mësojë duke pësuar, është vrapues dhe kërcyes shumë i mirë dhe ca kokëfortë. Alegro ka një marrëdhënie shumë të ngushtë me Dorin. Alegro është luftarak por ende nuk e kalërojmë në natyrë. Ai është duke u trajnuar në pistë.

Colour: Chestnut

Birthday: April 4 2017

Height: 134 cm

Actual weight: 322 kg

Loves: learning from doing, running and jumping. Alegro is learning many things from Dori his close friend.

Alegro/ Stallion Colour: Chestnut Birthday: April 4 2017 Height: 134 cm Actual weight: 322 kg Loves: learning from doing, running and jumping. Alegro is learning many things from Dori his close friend.

Proceed Booking