Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Bato

tex

Bato 385 kg Lartësia: 142 cm

Ditëlindja: 2010

Gjinia: I kastruar

Bato është një lider I shkëlqyer. I pëlqen të vrapojë pa pushim dhe është një atlet I lindur. Ai kërcen mbi cdo gjë, cdo pengesë dhe rrallë mund të humbasë tempin. Bato ka lindur për të qenë në krye të grupit dhe për të inspiruar kuaj të tjerë. Mendja I punon po aq shpejt sa edhe këmbët, ka takt por mund të bëjë shpesh gjëra të befasishme. Rrallë ka frikë dhe nuk I sulmon kuajt e tjerë. Mund të jetë shumë I butë dhe I qetë me fëmijët.

Colour: Brown

Birthday: 2010

Height: 142 cm

Actual weight: 404 kg

Loves: running everywhere over any obstacle. Bato is never stopping. He is born to be a leader and born to inspire other horses. Bato is an athlete and a kind horse to his rider. He is intelligent and tricky.

Bato/ Gelding Colour: Brown Birthday: 2010 Height: 142 cm Actual weight: 404 kg Loves: running everywhere over any obstacle. Bato is never stopping. He is born to be a leader and born to inspire other horses. Bato is an athlete and a kind horse to his rider. He is intelligent and tricky.

Proceed Booking