Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Bojk

Bojk 536 kg Lartësia 152 cm

Ditëlindja: 2011

Gjinia: I kastruar

Bojku është I relaksuar. Bota për të është një vend I bukur për të jetuar nëse ka ushqimin e tij në orar, pushimin kur I duhet dhe miqtë e tij. Ai është një karakter shumë I butë dhe shumë miqësor me njerëzit. Është një kalë që mund ti besosh me lehtësi sepse nuk e njeh frikën as panikun.Ai është I ndershëm, I guximshëm dhe shumë rezistent.  Megjithë përshkrimin më sipër Bojku nuk është dembel. Atij I pëlqen të ecë dhe të bëjë trok por nuk preferon galopin e gjatë, nuk gjen ndonjë arsye për të vrapuar pa fund.

Colour: Dark brown

Birthday: 2011

Height: 152 cm

Actual weight: 578 kg

Loves: His food, his rest, his friends. Bojk is a very soft character, very connected to people. Bojk is a horse you can easily trust. He is honest, brave and very resistant. He can walk for month but gallop only for minutes.

Bojk/ Gelding Colour: Dark brown Birthday: 2011 Height: 152 cm Actual weight: 578 kg Loves: His food, his rest, his friends. Bojk is a very soft character, very connected to people. Bojk is a horse you can easily trust. He is honest, brave and very resistant. He can walk for month but gallop only for minutes.

Proceed Booking