Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Priya

Priya – Banana 385 kg Lartësia 140 cm

Ditëlindja: 13 Shtator 2017

Gjinia: Femër

E vogla Priya pëlqen akoma të luajë dhe të hajë sigurisht. Ajo është e mirë dhe kurioze. Ngjyra e saj grip o shkon gradualisht duke u rritur drejt të bardhës. Është kalë shumë I përshtatshëm për të vendosur një kontakt të parë. Asaj I interesojnë njerëzit dhe fëmijët por si disa vajza mërzitet shpejt nëse gjërat nuk janë në shijen e saj. Priya mban emrin e njërës prej kalorëseve tona prej fiseve indiane të Amerikës dhe emrin e dytë me përkëdheli ia ka vendosur i njëjti grup dinamik kalorësish ku Priya bënte pjesë.Ne nuk kemi filluar ende ta trajnojmë me pajime Pryian pork jo do të ndodhë së shpejti.

Colour: Grey

Birthday: 13 September 2017

Height: 135 cm

Actual weight: 320 kg

Loves: eating and playing. Priya is kind and gentle. She is a great “first contact with a horse”. She loves kids and is interested in people.

Priya – Banana / Mare Colour: Grey Birthday: 13 September 2017 Height: 135 cm Actual weight: 320 kg Loves: eating and playing. Priya is kind and gentle. She is a great “first contact with a horse”. She loves kids and is interested in people.

Proceed Booking