sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Roli komunitar

Horseriding Albania

Caravan Horse Riding Albania ka një rol të rëndësishëm komunitar në rajonin ku operon. Promovimi dhe mbrojtja e natyrës dhe jetës së egërështë bërë paralelish arritjes së qëllimeve të biznesit.

Ne promovojmë dhe mbrojmë trashëgiminë kulturore të zonës përmes kontributeve të vazhdueshme monetare për këto pasuri. Të gjithë klientët tanë dhurojnë shuma simbolike për mbrojtjen e monumenteve që vizitojnë.

Shtigjet tona natyore të kalërimit duke qenë vazhimisht aktive janë mëtë mbrojtura prej prerjes së paligjshme të drurëve apo gjuetisë.

Itinerari që përshkojnë turet ështëmë I pastër prej ndotjes palstike krahasur me disa vite më parë. Ne jemi përpjekur të ndërgjegjësojmë komunitetet për një klimë më të përshtatshme për turizmin.

Ne I kemi bërë këto shtigje tërheqëse edhe për agjensi dhe sporte të tjera në natyrë duke nxitur fillimin e investimeve në zona dikur të harruara.

Ne kemi inkurajuar mbrojtjen dhe trajtimin e duhur për kafshët tek ata banorë që mbajnë për qëllimet e tyre njëthundërakë. Ky ka qenë një komunikim i dyanshëm ku edhe ne kemi huazuar mënyra traditcionale të trajtimit të kuajve sidomos duke përdorur kombinime bimësh kurative.

Ne jemi duke hartur një program përfshirës për komunitetin të rinjtë dhe fëmijët që kanë pasion kalërimin dhe kanë pamundësi financiare për tu marrë me këtë sport. Programi që quhet “Adopto një kalë” synon nxitjen e interesit për natyrën dhe kuajt mes këtyre grupeve. Ne do të themelojmë një klub anëtarësh të Caravan Horse Riding Albania që do të ofrojnë shërbim vullnetar për kuajt e përzgjedhur në këmbim të mësimeve të para të kalërimit për ta. Klubi do të jetë fillesa e një shkolle të mirfilltë kalërimi.