sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Aoos

Aoos 443 kg Lartësia 140 cm

Ditëlindja; 2014

Gjinia: I kastruar

Aoosi ndjek rrugën e tij dhe e cel vetë atë. Ai është rebel si një mushkë dhe gjithë stil si një kërcimtar baleti.  Aoosi ka dicka të butë dhe të ashpër tëkombinuar në karakterin e tij. Ai është duke u rritur dhe duke shtuar kompetencën. Karakteri po I ndryshon nga I ndrojtur në domimant. Aoosi rrjedh qetë si lumi Vjosa dhe shperthen po aq papritur si ky lumë emrin e të cilit mban.