sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kastor

Kastor 349 kg Lartësia: 137cm

Ditëlindja: 2010

Gjinia: I kastruar

Ne jemi shumë krenarë për Kastorin, kalin më të vogël në trup, por një luftëtar I pamposhtur I ngjitjeve dhe rezistencës. Ai e mbron me fanatizëm pozicion e tij dhe lufton për gjërat që do. Është e vështirë të mos e duash që në kontaktin e parë Kastorin. Me një energji të pashtershme dhe ide kreative ai prodhon shumë humor për kalorësit sidomos për miqësinë me Bojkun.Ai ka fituar për disa vite rrjesht titullin e kalit më punëtor të sezonit me rreth 3200kg të përshkuara cdo vit në udhëtime dhe ka bërë shumë kalorës të lumtur dhe krenarë.

Rezervo