sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Mars

Mars 413 kg, Lartësia: 142 cm

Ditëlindja: 11 Mars 2018

Gjinia: I kastruar

Marsi është mes kuajve të rinj shumë potentë dhe luftarakë. Marsi po fiton cilësi të reja duke u rritur. Ai është vrapues shumë stabël dhe karakter shumë miqësor me njerëzit. I pëlqen të kërcejë dhe e adhuron hapësirën e gjerë para tij në kullotë. Ai është I pavarur dhe po fiton pikë brenda hierarkisë së kuajve. Ende nuk ka fituar shumë beteja por është I patrembur dhe shumë mbështetës për familjen e tij.

Rezervo