sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Moki

Moki Lartësia: 138 cm

Ditëlindja: 22 Mars 2016

Gjinia: Femër

Moki është mëzi i parë I lindur në qendër. Ajo është e urtë dhe e dashur. Ne e kemi mbajtur shumë afër dhe ushqyer me dorë. Ajo ka shumë besim tek njerëzit dhe nuk I pëlqen rrëmuja. I shmang konfliktet dhe I mendon veprimet. Ende nuk kemi filluar ta kalërojmë por do të ndodhë së shpejti. Moki është pasardhëse e njërës prej pelave lidere më të mira që kemi pasur ndonjëherë. Ajo është edhe nënë e një tjetër mëzi.