sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Oniva

Oniva 448kg Lartësia 142 cm

Ditëlindja: 2006

Gjinia: I kastruar

Oni është gjithnjë në harmoni me kalorësin e tij. Duke jetuar si hamshor për shumë vite ai shpesh shfaq një karakter konkurrues me kuaj të tjerë por është shumë I mirë me njerëzit. Është një kalë i fuqishëm dhe i ndershëm. Shpejtësia nuk është aftësia e tij më e madhe. Ai ka humbur pjesërisht shikimin nga njëri sy pas një aksidenti vitin e kaluar pork jo nuk ka ndryshuar asgjë në ritmin e tij. Ai është një ndjekës i shkëlqyer dhe një prej kuajve me këmbët më të sigurta.

Rezervo