sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Tchiti

Tchiti

Pesha 40kg Lartesia: 89 cm

Ditëlindja: 11 Qershor 2020

Gjinia: Mashkull

Tchiti është më i vogli mes kuajve që lindën gjatë vitit 2020. Emri i tij ka kuptimin zog i vogël në gjeorgjisht dhe është një fjalë përkëdhelëse edhe për djem të vegjël. Audrey një mike e Caravan që drejton një tur me kuaj në Tusheti, në Kaukaz ishte kumbara e tij. Tchiti një mëz gjithë energji dhe kuriozitet. Një atlet i vërtetë që ditën e parë. Me këmbë të gjata dhe dëshirë për të kërcyer ne besojmë tek karakteristikat shumë të mira të gjakut që ka trashëguar. Tchiti është shumë miqësor. Ditët e para të jetës janë për të një botë plot surpriza.

Rezervo