sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

E Shtuna e kalërimit të Miqësisë

0
Çmimi
Nga 25 €
Çmimi
Nga 25 €
Formulari i rezervimit
Kontakto
Emri*
Email*
Mesazhi*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Disponueshmeria: 10 vende
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Rezervo

Adding item to wishlist requires an account

9056
Kohëzgjatja: 3 orë
Disponueshmëria: Gjithë Vitin (çdo të Shtunë)
Ferma "Asim Zeneli"
Asim Zeneli
Min Weight : 90kg
Max: 10
E Shtuna e kalërimit të Miqësisë
Kjo është një eksperiencë e denjë për fillestarë, për ata që i duan kuajt dhe natyrën shoqërinë dhe ndarjen e momenteve me miq të vjetër e të rinj.
Kalërimi nëpër kodra dhe luginë ofron shumë adrenalinë që prej kontaktit të parë me kalin.  
Programi

Itinerari nis në qendrën e kuajve me përzgjedhjen e kuajve dhe udhëzimet paraprake. Fillimisht do të kalërojmë drejt luginës së Drinos. E parë nga kreshta e kodrës lugina ofron një panoramë magjie në çdo stinë. 

Itinerari vijon me kalërimin përgjatë luginës mes fshatrave “Arshi Lengo” dhe “Asim Zeneli” dhe më tej fillojmë sërish ngjitjen drejt kodrës së Llazarit. Gjithë itinerari është një udhëtim i vendosur në zemër të jetës rurale. 

Kuajt janë ngjitës të shkëlqyer të këtyre shtigjeve dhe kalërimi në ngjitje është pjesa më e bukur e kësaj eksperience. Dy guida në fillim dhe në fund të grupit do të udhëheqin gjithë programin e kalërimit. 

Pas mbërritjes në qendrën e kuajve programi do të zhvendoset  rreth zjarrit në kopshtin e një shtëpie në fshatin “Asim Zeneli”. Atje do pjekim petanikun në saç, një gatim i traditës qindravjeçare të Jugut përzier me aromën e dhjozmës dhe trëndelinës. Petanikun e ngrohtë do ta shoqërojmë me raki shtëpie,  ngrohtësinë e bisedave dhe mikpritjes lokale.

Terma dhe kushte

Çmimi:

  • 3000 Lekë / person
Terma dhe kushte
 
Çmimi për person: 3000 lekë;
 
Të gjitha rezervimet bëhen të paktën një ditë para;
 
Në çmim nuk përfshihet transporti me makinë;
Ky program organizohet çdo të Shtunë paradite në dy orare 9.30 dhe 12.00 
 
Programi ne total zgjat rreth 3 orë (1,5-2orë kalërim dhe pjesa tjetër piknik);
 
Pjesëmarrësit duhet të kenë formë të mirë sportive;
 
Limiti i peshës është 90 kg;
 
Limiti i moshës: 14 vjeç (shoqëruar nga një prind) ;
 
Nuk lejohet mbajtja e çantave gjatë kalërimit;
 
Nuk lejohet duhani gjatë kalërimit;
 
Grupi duhet të respektojë aftësitë e kalorësit më të dobët;
 
Këshillohet veshja me këpucë që kanë takë rreth 2 cm dhe pantallona xhins;
 
Mbajtja me vete e telefonave celularë kërkon xhepa të sigurtë xhaketash që mbyllen me zinxhir;
Foto Galeri

Rezervo