sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

“Shkojmë për kalërim” / Mësime kalërimi për të rritur

0
Çmimi
Nga 13 €
Çmimi
Nga 13 €
Emri*
Email*
Mesazhi*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Adding item to wishlist requires an account

1754
Kohëzgjatja: 1 orë
Disponueshmëria: Gjithë Vitin
Gjirokaster
Ferma "Asim Zeneli"
Max: 4 persona
“Shkojmë për kalërim” / Mësime kalërimi për të rritur
Ky është një program mësimesh kalërimi për të rritur i përshtatshëm për pjesëmarrës mbi 16 vjeç.
Gjatë mësimeve brenda padockut dhe ne natyrë do të mësoni:
– rreth temperamentit të kuajve dhe gjuhës së trupit;
– rreth trajtimit natyral të tyre dhe aftësisë për të vendosur marrëdhënie;
– rreth sjelljes së tyre dhe reagimeve në situata të veçanta;
– si e menaxhojnë kuajt frikën, mërzinë, emocionin, krenarinë dhe si e shfaqin kuriozitetin dhe ndjenjën e miqësisë;
– rreth shenjave që tregojnë parehati apo simptoma sëmundjesh;
– rreth aftësive të shumëfishta të kalit;
Programi
Përgjatë këtij programi gjatë vitit të parë prej pjesëmarrjes katër herë në muaj do të aftësoheni:
 
– Të kontrolloni një kalë të trajnuar në ecje, trok dhe canter;
– Të kontrolloni tranzicionin nga një nivel shpejtësie në tjetrin;
– Të kontrolloni me sukses distancën dhe të menaxhoni rreziqet apo aksidentet;
– Të kultivoni durimin dhe të njihni rregullat gjatë kalërimit në grup;
– Të jeni të pavaruar në vendosjen e pajimeve dhe përgatitjen e kalit për kalërim;
– Të kuptoni qartë nëse ka pajisje apo rrethana që mund ta dëmtojnë kalin;
– Të kontrolloni kalin në natyrë;
– Të përballoni kushtet e vështira të motit dhe distancat që kërkojnë rezistencë.
– Të kalëroni kuaj të ndryshëm në temperament dhe sjellje;
 
Terma dhe kushte

Çmimi:

  • 1500 lekë /ora

Kohëzgjatja:

  • 1 orë
Telefononi zyrën e Caravan në 0694430212 të paktën një ditë para për të rezervuar një orë mësimi.
Për momentin ky program është aktiv cdo të premte.
Limiti i peshës: 100 kg
Pjesëmarrësit duhet të pranojnë rregulloren e qendrës për kalërimin në pistë dhe në natyrë dhe ta nënshkruajnë dakordësinë me të;
 
 
Foto Galeri

Rezervo