sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Vizitë në fermë

0
Çmimi
Nga 10 €
Çmimi
Nga 10 €
Formulari i rezervimit
Kontakto
Emri*
Email*
Mesazhi*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Disponueshmeria: 10 vende
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Rezervo

Adding item to wishlist requires an account

5216
Kohëzgjatja: 30 minuta
Disponueshmëria: Gjithë Vitin
Gjirokaster
Ferma "Asim Zeneli"
Max: 10 persona
Vizitë në fermë

Ky aktivitet është I përshtatshëm për të gjithë pavarësisht nivelit  apo moshës.

Nëse ky është kontakti juaj i parë me kalin do të bëjmë të mundur që të jetë një kontakt unik.

Programi

Ju do të keni një shpjegim mbi fermën dhe aktivitetet kryesore të saj, mbi kuajt, karakteret, historitë e tyre të vecanta. Ne do t’ju prezantojmë me një kalë të caktuar dhe do të udhëheqim minutë pas minute vendosjen e një raporti me të, përmes prekjes, përqafimit, ledhatimit.

Pjesë e eksperiencës do të jetë pastrimi i kalit, njohja me pajimet, vendosja e pajimeve, udhëheqja e kalit në pistë, marrëdhënia me kalin në tokë, komunikimi përmes gjesteve.

Gjatë 30 minutave që zgjat kjo eksperiencë do të mësoni dhe ushtroheni si të hipni dhe të zbrisni në kalë pa ndihmë. Eksperienca mundëson ecje me kalë për disa minuta të drejtuar nga instruktori. Gjithashtu mund të fiksoni fotografitë tuaja prej kësaj experience.

Programi është i ndarë në 3 pjesë: 5 minuta prezantim dhe kontakt, 10 minuta vendosja e pajimeve dhe marrëdhënia nga toka, 15 minuta praktika mbi kalë. I gjithë programi udhëhiqet nga një instruktor i cili vendos për hapat që ndiqen.

Terma dhe kushte

Çmimi:

  • 1200 lekë /person

Kohëzgjatja:

  • 30 minuta

Për të rezervuar këtë  eksperiencë duhet të njoftoni të paktën 1 ditë në avancë për të fiksuar orarin tuaj në kalendarin ditor.

Veshja e duhur për këtë eksperiencë: pantallona të gjata (xhins), bluzë ose këmishë e thjeshtë pambuku, këpucë të mbyllura, jo atlete.

Si për të gjitha eksperiencat në qendrën tonë edhe në këtë rast pjesëmarrësi duhet të pranojë rregullat e sigurisë që i shpjegohen prej instruktorit menjëherë pas prezantimit.

Foto Galeri

Rezervo