Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Nova

Nova 357 kg Lartësia 140 cm

Ditëlindja: 2 mars 2017

Gjinia: Femër

Nova është e dashur dhe e ëmbël. I pëlqejnë përqafimet dhe do të tërheqë vëmendjen. Ajo I do karrotat dhe mendon se I meriton ato gjithë kohës.I pëlqen të fërkojë kokën e saj pas vizitorëve. Ajo ka një kontakt të shkëlqyer me njerëzit por e përzgjedh me kujdes shoqërinë me kuajt. Mbart karakteristikat më të mira të kalit malor me mendje të kthjelët dhe vendime të qarta. Së shpejti do të marrë mësime në pistë dhe përgjatë vitit 2021 do të testojmë udhëtimet e saj të para.

Colour: Black

Birthday:  2 March 2017

Height: 132 cm

Actual weight: 307 kg

Loves: being noticed, she loves carrots coming out of pockets and scratching her neck against you. Nova has a great contact with people but is very selective with horses.

Nova / Mare Colour: Black Birthday:  2 March 2017 Height: 132 cm Actual weight: 307 kg Loves: being noticed, she loves carrots coming out of pockets and scratching her neck against you. Nova has a great contact with people but is very selective with horses.

Proceed Booking