sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Blog

17
Jun

Seldi ,Dahlia , Nova dhe Tomi . Pikënisja e një pasioni.

Seldi dhe Dahlia janë një prej ekipeve të programit “Adopto një kalë”. Një djalë i vogël 8 vjec dhe një mëz i lindur 1 muaj më parë sapo kanë nisur një eksperiencë të përbashkët. Miqësia do të marrë kohë dhe do të kërkojë përpjekje nga të dy por dëshira duket e madhe dhe ne besojmë...
Read More
14
Jun

A është kali miku më i mirë i njeriut?

Kjo është një dilemë që i ndan më dysh opinionet mes adhuruesve të kuajve dhe adhuruesve të qenve. Sepse në fakt qeni është një kafshë karizmatike që  e shpreh afeksionin dhe ndenjat. Qeni është kafsha e parë e zbutur prej njeriut më shumë se 30 mijë vite më parë, kohë kur nuk mund ta dalloje...
Read More
08
Jun

Mire se erdhet!

Të dashur miq,  Kjo ka qenë një periudhë që ndryshoi planet e të gjithëve, ndryshoi ritmin tonë dhe aktivitetin e mbështetur në kalendarin vjetor. Ishte befasuese, sesi papritur, pasi anulluam të detyruar, udhëtimin tonë të parë drejt Zagorisë, më 14 Mars, u desh të përshtasnim kuajt dhe veten me një ritëm të ri. Anullimet erdhën hap...
Read More
14
Dec

10% discount for booking before December 31/2018

For early booking of our trails before December 31/2018 we offer 10% discount. Please contact us for more details.
Read More