en

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
en

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Category

Blog
Au fil des années, sans régularité, il m’est arrivé, à plusieurs reprises, de chevaucher à l’est de l’Europe, et même plus loin. Sans ordre ni préférence : en Albanie, en Roumanie, en Pologne, en Russie et, bien plus loin, dans l’Altaï mongol. Aussi différentes soient ces contrées, entre l’exiguïté toute plissée du territoire albanais et les...
Read More
Nga Dritan Gega Çdo fundjavë shkoj në kalërim. Kësaj rradhe, duhet të kalëroja një kalë te quajtur Kastor. Kur dola jashtë fermës me kalin dhe grupin tim dhe me instruktoren Kristinën ne bëmë pak trok. Pak më vonë ,kur po ecnim na dolën dy qen, një i bardhë, tjetri i madh kaf dhe pak i...
Read More
Seldi dhe Dahlia janë një prej ekipeve të programit “Adopto një kalë”. Një djalë i vogël 8 vjec dhe një mëz i lindur 1 muaj më parë sapo kanë nisur një eksperiencë të përbashkët. Miqësia do të marrë kohë dhe do të kërkojë përpjekje nga të dy por dëshira duket e madhe dhe ne besojmë...
Read More
Kjo është një dilemë që i ndan më dysh opinionet mes adhuruesve të kuajve dhe adhuruesve të qenve. Sepse në fakt qeni është një kafshë karizmatike që  e shpreh afeksionin dhe ndenjat. Qeni është kafsha e parë e zbutur prej njeriut më shumë se 30 mijë vite më parë, kohë kur nuk mund ta dalloje...
Read More
Të dashur miq,  Kjo ka qenë një periudhë që ndryshoi planet e të gjithëve, ndryshoi ritmin tonë dhe aktivitetin e mbështetur në kalendarin vjetor. Ishte befasuese, sesi papritur, pasi anulluam të detyruar, udhëtimin tonë të parë drejt Zagorisë, më 14 Mars, u desh të përshtasnim kuajt dhe veten me një ritëm të ri. Anullimet erdhën hap...
Read More