Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Charlie

Charlie Lartësia: 140cm

Ditëlindja: 2012

Gjinia: I kastruar

Charlie është mes kuajve të përkëdhelur të qendrës. I rritur prej nesh që kur ishte mëz 2-vjecar ai bën ndonjëherë gjëra që për kuaj të tjerë janë të ndaluara. Charlie do cdo gjë të ngrënshme dhe është mjeshtër për të gjetur mënyra që cojnë drejt ushqimit. Ai I merr gjërat lehtë. Për të jeta nuk është një arsye për panic. Atij I pëlqen loja dhe hyn tek ata kuaj që refuzojnë të rriten. Është shumë komik dhe e përfshin veten në situata të cuditshme vazhdimisht. Atij nuk I intereson cfare duan të tjerët, ai nuk I ndryshon preferencat.

Colour: Grey

Birthday: 2012

Height: 140 cm

Actual weight: 397 kg

Loves: Everything eatable, taking things easy, his own space and territory. Charlie loves playing like a kid. He never grows.

Charlie / Gelding Colour: Grey Birthday: 2012 Height: 140 cm Actual weight: 397 kg Loves: Everything eatable, taking things easy, his own space and territory. Charlie loves playing like a kid. He never grows.

Proceed Booking