Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Emma

Emma 403kg Lartësia: 140 cm

Ditëlindja: 2011

Gjinia: Femër

Emma është një pelë sistematike, punëtore dhe shumë e fuqishme. Ajo është e qetë dhe e shpejtë me karakter të relaksuar dhe të butë. Emma është shumë e rehatshme për kalorësin dhe një kalë jo i vështirë për tu kalëruar, nuk ankohet dhe nuk heziton. Emma është nëna e dy pelave të tjera të lindura në qendër.

Colour: Black

Birthday: 2011

Height: 140 cm

Actual weight: 380 kg

Loves: being systematic and forward going. She is calm and fast, relaxed and kind mare. Ema is very comfortable and an easy horse to ride. She never complains or hesitates. Ema is mother to 2 of our young horses.

Ema/ Mare Colour: Black Birthday: 2011 Height: 140 cm Actual weight: 380 kg Loves: being systematic and forward going. She is calm and fast, relaxed and kind mare. Ema is very comfortable and an easy horse to ride. She never complains or hesitates. Ema is mother to 2 of our young horses.

Proceed Booking