Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Hektori

Hektor 408kg Lartësia: 138cm

Ditëlindja: 2014

Gjinia: I kastruar

Hektori është vërtetë një “Hektor” e ka të merituar emrin. Kemi filluar ta kalërojmë që në moshën 3 vjecare dhe është simboli I kurajos. Hektori është eksplorator dhe nuk gabon lehtë. Është një kalë I shpejtë dhe shumë I maturuar për moshën. Ai nuk ka frikë të përballë gjëra të reja. Është shumë punëtor dhe ka një energji befasuese. Hektori është shumë I ndjeshëm dhe nuk krijon lehtë marrëdhënie. Priret të imitojë kuajt liderë dhe e sfidon veten për të mbajtur pozicionin e dytë në grup. Ai thjesht do të jetë I dyti.

Colour: Black

Birthday: 2014

Height: 138 cm

Actual weight: 404 kg

Loves: exploring the world, looking at everything with courage and facing every obstacle. Hektor is brave and not afraid to face new things. He is a fast little horse

Hektori/ Gelding Colour: Black Birthday: 2014 Height: 138 cm Actual weight: 404 kg Loves: exploring the world, looking at everything with courage and facing every obstacle. Hektor is brave and not afraid to face new things. He is a fast little horse

Proceed Booking