Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Inva

Inva 307 kg Lartësi: 138 cm

Ditëlindja: 15 Prill 2018

Inva është fëmija special i qendrës. Ajo nuk rritet kurrë dhe vazhdon të bëjë të njëjtat lojëra si në ditët e para të lindjes. Inva është një këngëtare e vërtetë Ajo do të bëjë cdo gjë për të fituar vëmendje dhe pastaj do t’ju injorojë. Është përkëdhelur aq shumë sa mund të bëhet xheloze nëse vëmendja nuk shkon menjëherë tek ajo. Inva e humbi nënën e saj në një aksident kur ishte vetëm 4 ditëshe dhe u rrit e rrethuar nga dashuria e njerëzve. Ajo ka të dhëna të mira për lidere për shkak të inteligjencës dhe intuitës së vecantë. Së shpejti do të marrë mësimet e para në pistë.

 

Colour: Chestnut

Birthday: 15 April 2018

Height: 120 cm

Actual weight: 188 kg

Loves: playing and fighting for attention. She is a spoiled little horse, over-cuddled by everyone. Inva lost her mother when 4 days old and grew up surrounded by love, extra food and extra attention.

Inva / Mare Colour: Chestnut Birthday: 15 April 2018 Height: 120 cm Actual weight: 188 kg Loves: playing and fighting for attention. She is a spoiled little horse, over-cuddled by everyone. Inva lost her mother when 4 days old and grew up surrounded by love, extra food and extra attention.

Proceed Booking