Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Moris

Moris 475 kg Lartësia: 145 cm

Ditëlindja: 2012

Gjinia: I kastruar

Morisi është zbavitës. Nëse doni të njihni një kalë që do t’ju bëjë të buzëqeshni njihni Morisin. Atij I pëlqen humori. Edhe vetë prodhon humor të pavullnetshëm. Shpesh ai nxiton ti bëjë gjërat e pastaj të mendojë rreth tyre. Morisi është krenar por nuk e di fare cfarë është distanca. Ndonjëherë mendojmë se nuk është shumë inteligjent por nga ana tjetër na ka provuar se është shumë i dashur. Morisi është vrapues I talentuar dhe garues i mirë.Ai përshtatet shumë mirë me një kalorës aktiv, konfident dhe aventuror. Ai rrallë mërzitet sepse gjen gjithnjë dicka për të bërë, edhe gjëra krejt pa kuptim. Morisit I pëlqen të pozojë në foto dhe do të dëgjojë komplimenta. Shoku i tij Aoos ka po aq rëndësi sa mollët dhe karrotat.

Colour: Grey

Birthday: 2012

Height: 145 cm

Actual weight: 448 kg

Loves: Exploring around, apples, his friend Aoos. Moris doesn’t like to face fear alone. He is curios and funny, adventurous and self-confident. He is a very good horse for an active rider.

Moris/ Gelding Colour: Grey Birthday: 2012 Height: 145 cm Actual weight: 448 kg Loves: Exploring around, apples, his friend Aoos. Moris doesn’t like to face fear alone. He is curios and funny, adventurous and self-confident. He is a very good horse for an active rider.

Proceed Booking