Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Pi-greek

Pi-greek Lartësia: 331 kg 138 cm

Ditëlindja: 14 Mars 2017

Gjinia: Femër

Pi-ja është një vajzë e bukur dhe e ëmbël, e lindur në ditën e perfeksionit, ditën ndërkombëtare të Pi-greek.  Ajo është shumë kurioze dhe I pëlqen të provojë gjëra të reja. Pi nuk mërzitet kurrë me përkëdhelje është vrapuese e mirë dhe ka parametra të shkëlqyer të kalit shqiptar të malit.Ajo është nënë e një mëzi të lindur pranverën e 2020 dhe së shpejti do të fillojë programin e trajnimit paraprak në pistë.

Colour: Light brown

Birthday: 14 March 2017

Height: 130 cm

Actual weight: 303 kg

Loves:being curious, smelling and tasting everything. Pi is a little beautiful girl.

Pi-greek / Mare Colour: Light brown Birthday: 14 March 2017 Height: 130 cm Actual weight: 303 kg Loves:being curious, smelling and tasting everything. Pi is a little beautiful girl.

Proceed Booking