Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Zeus

Zeus 448 kg Lartësia: 143cm

Ditëlindja: 2014

Gjinia: I kastruar

Zeusi është duke u rritur. Ai është fuqizuar dhe ka rritur vetëbesimin. Ai i do kuajt e tjerë pork a edhe “armiq”.Zeusi është trajnuar që të drejtohet me lehtësi sepse I mëson gjërat shpejt dhe është I vëmëndshëm ndaj komandave si në kalërim si në terren. Nuk e ka për zemër pastrimin dhe gjithnjë zgjedhim furcën më të butë për të. Zeusi është një fëmijë në disa sjellje ende por një fëmijë kurjoz dhe guximtar. Memorja është arma e tij më e fortë. Aftësia për të fiksuar mësimet që merr po e ndihmon të rritet. Zeusi ka nevojë për kalorës të ndjeshëm që besojnë se gjërat bëhen në skuadër dhe që nuk përpiqen vazhdimisht të dominojnë kalin.

Colour: Chestnut

Birthday: 2014

Height: 143 cm

Actual weight: 459 kg

Loves: All other animals, attention and being helped in difficult situations. Zeus is a child in how he acts but he is obeying and learning new things very fast. Zeus is clever and has an impressive memory that helps him grow. Zeus needs a sensitive rider that likes to exchange knowledge with her/his horse.

Zeus/ Gelding Colour: Chestnut Birthday: 2014 Height: 143 cm Actual weight: 459 kg Loves: All other animals, attention and being helped in difficult situations. Zeus is a child in how he acts but he is obeying and learning new things very fast. Zeus is clever and has an impressive memory that helps him grow. Zeus needs a sensitive rider that likes to exchange knowledge with her/his horse.

Proceed Booking