sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Sasha

Sasha 490kg Lartësia: 153cm

Ditëlindja: 2013

Gjinia: I kastruar

Sasha është një nga kuajt më të shpejtë dhe më elegantë të qendrës. Sasha nuk është një kalë I lehtë për tu kalëruar megjithë marrëdhënien shumë të mirë që ai vendos me kalorësin, kërkon aftësi të mira teknike dhe balance. Shumë shpesh ai vrapon nga gjërat që e trembin dhe herë të jera kërcen mbi frikën. Sasha është një kalë fluturues në lugina sepse galopi  gjëja që pëlqen të bëjë më shumë. Ai është pak dembel në terren të thepisur dhe I kujdeshëm me ujërat. Sasha është një kërcyes I lindur dhe kur është konfident me kalorësin ndjek cdo komandë me përpikmëri.

Rezervo