sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Ture me Kuaj Gjirokaster – Udhetime me Kuaj Gjirokaster – Guida Turistike me Kuaj – Guida me Kuaj ne Shqiperi – Caravan Horse Riding Albania

Ture me Kuaj Gjirokaster – Udhetime me Kuaj Gjirokaster – Guida Turistike me Kuaj – Guida me Kuaj ne Shqiperi – Caravan Horse Riding Albania

Ture me Kuaj Gjirokaster – Udhetime me Kuaj Gjirokaster – Guida Turistike me Kuaj – Guida me Kuaj ne Shqiperi – Caravan Horse Riding Albania

Ture me Kuaj Gjirokaster – Udhetime me Kuaj Gjirokaster – Guida Turistike me Kuaj – Guida me Kuaj ne Shqiperi – Caravan Horse Riding Albania

TURE DHE EKSPERIENCA

“Shkojmë për kalërim” / Mësime kalërimi për të rritur

Nga 13 €
Kohëzgjatja: 1 orë
Disponueshmëria: Gjithë Vitin

E Shtuna e kalërimit të Miqësisë

Nga 25 €
Kohëzgjatja: 3 orë
Disponueshmëria: Gjithë Vitin (çdo të Shtunë)

Kalërim në natyrë. Eksplorim i shijeve traditcionale, aromave dhe verës.

Nga 9,850 €
Kohëzgjatja: 2 ditë
Disponueshmëria: Gjithë Vitin

Turi i liqenit të Qestoratit

Nga 3,500 €
Kohëzgjatja: 3 orë
Disponueshmëria: Gjithë Vitin

Vizitë në fermë

Nga 10 €
Kohëzgjatja: 30 minuta
Disponueshmëria: Gjithë Vitin

Turi i dhelprës dhe 10 shije nga Lunxhëria

Nga 6,000 €
Kohëzgjatja: rreth 6 orë
Disponueshmëria: Gjithë vitin

Caravan Horse Riding Albania e ka filluar aktivitetin që prej vitit 2011. Iniciativa lindi prej pasionit tonë që prej fëmijërisë për kuajt dhe kalërimit në natyrë. Fillimisht cdo gjë ishte vetëm pasion, kërkim tek bota e kuajve, zbulimi i shtigjeve historike të kuajve në të gjithë territorin përrreth Gjirokastrës. Udhëtimet tona nisën me kuaj…

Rezervo