sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Rusa

Rusa 423kg Lartësia: 141 cm

Ditëlindja: 2011

Gjinia: Femër

Rusa është një prej kuajve tanë lider. Është një  pelë e palodhur dhe shpërthyese. Do vetëm të vrapojë. Nuk është e qetë me asnjë ritëm tjetër. Është një garuese e talentuar dhe me kondicion fizik të shkëlqyer gjatë gjithë vitit. Rusa është një karakter miqësor me njerëzit dhe kuajt. Ajo është një lidere e vertetë edhe për kuajt e tjerë. Rusa është nënë e dy kuajve të tjerë që kanë lindur në qendër.