sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Propus

Propus 378kg     Lartësia: 138cm

Ditëlindja: 2012

Gjinia: I kastruar

Propusi sheh vazhdimisht armiq përreth. Është shumë I guximshëm dhe mund të sulmojë edhe kuaj që kanë dyfishin e përmasave të tij. Sillet si hamshor sa herë I duhet të mbrojë grupin e tij. Është rebel dhe refuzues për shumë gjëra, I ëmbël dhe I dashur me njerëzit dhe sidomos me fëmijët. Fruti I preferuar mbetet gjithë familja e dardhëve përfshi goricat. Propusi nuk do të largohet nga shtëpia dhe vazhdimisht e kundërshton fillimin e një udhëtimi. Më pas kthehet në një kalë shumë të shpejtë dhe energjik. Propusi vrapon më shpejt rrugës për tu kthyer në shtëpi.

Rezervo