sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Sokrat

Sokrat 573kg Lartësia 157 cm

Ditëlindja: 2013

Gjinia: I kastruar

Sokrati na u bashkua sepse kishim nevojë për një filozof. Filozofia e tij është pak a shumë: “ Më dëgjoni me vëmendje! Nëse nuk u morrëm vesh ju duhet një kalë tjetër, nuk jeni të përshtatshëm për një filozof!” Është shumë serioz dhe duhet pak përpjekje për ta kuptuar. Nëse do ti pëlqeni keni gjetur një shok të palodhur. Përvec veshëve të gjatë nuk ka asgjë tjetër për të qeshur kur takoni Sokratin! Nuk i pëlqen prezantimet pa takt dhe shkurtimin e menjëhershëm të distancës. Marrëdhënia me të merr kohë. Sokrati është një vrapues I shkëlqyer. Troku nuk është ritmi I tij më I rehatshëm.

Rezervo