sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Tomi

Tomi 438kg Lartësia: 140cm

Ditëlindja: 2013

Gjinia: I kastruar

Tomit I pëlqen cdo gje përvec galopit. Ai është I relaksuar dhe krejt në rregull me ritmin që vendos vetë. Vazhdimisht I duhet një kalorës që ta kuptojë këtë. Atij I intereson ushqimi, shoqëria e mirë dhe qetësia. Është një kalë tipik udhëtimesh të gjata por mund të shkojë shumë mirë edhe me një fëmijë në pistë. Tomi joshet kollaj nëse nuk kërkon prej tij gjëra që nuk I pëlqejnë. Ai është shumë I sigurtë dhe ka një kujtesë të shkëlqyer të shtigjeve.

Rezervo