sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Bora

Bora 89kg Lartësia: 95cm

Ditëlindja: 16 mars 2020

Gjinia: Femër

Bora është një vajzë topolake shumë e lidhur me të ëmën. Ajo shfaq qartë krenarinë e të atit ndërsa sapo ka filluar të shijojë fijet e para të barit. Bota për të është një vend i bukur për të jetuar. E lindur në kulmin e pandesisë Bora ndriçoi ditët tona këtë pranverë. Ajo po rritet shpejt dhe tani ka filluar të krijojë miqësitë e para.

Rezervo