sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Dori

Dori 383kg Lartësia: 142 cm

Ditëlindja: 2010

Gjinia: I kastruar

Dori është një kalë që e përmbush misionin. Ai bindet dhe punon shumë. Ka nevojë vazhdimisht për motivim dhe për ti treguar se kur sillet sic duhet dhe kur gabon. Dorit I pëlqen ta pastrojnë, ta masazhojnë, ta përkëdhelin. Dori është shumë I ndjeshëm dhe shumë I vëmendshëm ndaj kalorësit të tij. Ai nuk I sulmon të tjerët por mund të ndihet I bezdisur dhe I stresuar nga kuaj të tjerë.  Dori shkon shumë mirë me kalorës të ndjeshëm dhe të qartë. Ai është një kalë me temperament të lartë dhe nuk kalërohet nga fillestarë.

Rezervo