sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Epir

Epir 394 kg Lartësia: 138cm

Ditëlindja: 2011

Gjinia: I kastruar

Epiri është një kalë i vecantë në jetën tonë si kalorës. Ai është mes ekploruesve kryesore shtigjeve vite më parë dhe një nga kuajt më të shpejtë që ka drejtuar grupet tona. Ai ka një histori të mbushur me peripeci. Epiri u rrëmbye qëllimisht prej qendrës dhe ishte i humbur për 3 vjet. Pas kërkimesh të pafundme e gjetëm rastësisht gjatë njërit prej udhëtimeve tona dhe e rikthyem në shtëpi. Megjithëse gjendja fizike nuk është në situatën e mëparshme ne jemi shumë të lumtur që e kemi sërish sepse ai mbetet një legjendë. Epiri është një medje e pavarur. Ai i merr vendimet vetë dhe shumë shpesh na ka nxjerrë nga situata të vështira. Është shumë i mencur dhe ndjek vazhdimisht instiktin. Aftësia e rrallë e memorjes dhe orientimit të tij na ka ndihmuar të ndërtojmë shtigje dhe të mësojmë shumë nga natyra. Epiri ka lindur për të qenë vrapues ndërsa tani mban një pozicion nderi.

Rezervo