sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Ermioni

Ermioni 469kg   Lartësia: 150cm

Ditëlindja: 2011

Gjinia: Femër

I pëlqen të shpenzojë shumë kohë në kullotë duke pikasur edhe barin e fqinjëve. Ermioni është konservatore dhe nuk I ndryshon miqtë. Është e urtë dhe e fuqishme por indiferente ndaj miqve të rinj. Me të merr kohë për ti tërhequr vëmendjen. Ajo ka rezistencë të gjatë dhe mendje të kthjellët. Ermioni është nënë e një tjetër kali të lindur në qendër.

Rezervo