sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Frida

Frida 320 kg Lartësia: 138 cm

Ditëlindja: 7 Mars 2018

Gjinia: femër

Frida është njëra prej të përkëdhelurave të grupit. Ajo është shumë e ëmbël, miqësore dhe I pëlqen ushqimi. Frida mbart linjat e holla të kalit të malit me shkathtësi të vecantë, manovrim të shkëlqyer dhe intuitë shumë të mirë në natyrë. Ajo trashëgon linjën e gjakut të një kali lider me të dhëna shumë të mira. Frida është ende një fëmijë dhe I pëlqejnë përkëdheljet dhe lojërat. Së shpejti do të fillojë trajnimi I saj në pistë.

Rezervo