sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Grivi

Grivi 428 kg Lartësia 138 cm

Ditëlindja: 2012

Gjinia: I kastruar

Grivi është një inspektor I vërtetë xhepash. Ai është I bindur se të gjithë mbajnë dicka në xhep për të, një karrotë, një treat, një copë mollë mjafton të jetë ushqim dhe vetëm ushqim. Por Grivi ka edhe interesa të tjera. Ai është në harmoni me të gjithë kuajt gri të tufës është kurioz, ndonjëherë hileqar dhe pak frikacak. Grivi është shumë intuitiv në natyrë dhe i identifikon i pari nga mund të vijnë rreziqet. Është vazhdimisht pak obez për një ngjitës mali por është i ëmbël dhe i dashur. Kalë që pranon përqafime pa fund.

Rezervo