sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Xhoni Profesori

Xhoni Profesori 452 kg Lartësia: 142 cm

Ditëlindja; 1996

Gjinia: I kastruar

Xhoni është kali më i vjetër i grupit. Ai sapo ka dalë në pension por ka ende shumë për të dhënë. Ne nuk preferojmë që ai të marrë pjesë vazhdimisht në udhëtime të gjata sepse I shërben më mirë një roli tjetër. Ai është kali ideal shkolle, i sigurtë edhe për një fëmijë për shkak të dashurisë që dhuron. Profesori i pelqen përkëdheljet i merr gjërat shtruar dhe vërtetë është në gjendje që t’ju mësojë dicka të gjithëve. Shumë kuaj të rinj që e ndjekin kanë përfituar dicka prej tij. Ai është gjithnjë i gatshëm të mbrojë familjen e tij nga rreziqet dhe meriton shumë përkujdesje.

Rezervo