sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kallamari

Kallamari 385 kg Lartësia: 140 cm

Ditëlindja: 2012

Gjinia: I kastruar

Kallamari ecën ngadalë por është vrapues luftarak. Lufta e tij me Ajrin është historike dhe pa fitues. Pas shumë vitesh të dy e kanë pranuar se duhet ta respektojnë kundërshtarin. Kallamari njihet si “artisti” pasi ka zgjidhjet e tij arstistike për problemet. Ai është shumë këmbëngulës dhe merr vendime të qarta. Vështirë të ndryshojë mendim. Ai është shumë i dhënë pas mushkave dhe gomerëve dhe entusiasmohet kur ndodh që i ndesh rrugës nëpër udhëtime. Kallamari është një kalë jo I lehtë për tu kalëruar për shkak të temperamentit të papritur. Ai I do shumë njerëzit por është pak miqësor me kuajt.

Rezervo