sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kaon

Kaon 301 kg Lartësia: 135cm

Ditëlindja: 2002

Gjinia: I kastruar

Kaoni nuk punon më. Ai ka vetëm një mision: mbrojtjen e Invës. Ai është aq I obsesuar ndaj këtij roli të përzgjedhur si arsye për të jetuar sa ka merituar edhe pseudonimin “Psikopati”. Është një kalë që na ka shërbyer për vite me rradhë në udhëtime, një ngjitës i shkëlqyer i shkëmbinjve dhe një mendje e pamposhtur. Nuk është miqësor por është i ndershëm. 2 vite më parë pati një aksident serioz duke thyer njërën këmbë. Përpjekjet për ti shpëtuar jetën zgjatën me muaj dhe kur po dorëzohej erdhi në jetë Inva që kishte nevojë për përkujdesje pas humbjes së nënës. Inva e vogël hyri në boksin e tij dhe i dha forcë për të vazhduar. Ai vendosi të jetonte, e “birësoi” dhe pas disa javësh i duhej të vraponte pas saj për ta mbrojtur. Këmba i është rehabilituar dhe vullneti nuk e ka lënë kurrë. Është dyshja më e cuditshme e grupit. Kaoni është në pension por ka ende shumë për të dhënë ndërsa na ka dhënë tashmë një mësim për jetën.

Rezervo