sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kiri

Kiri 438 km Lartësia: 142 cm

Ditëlindja: 2011

Gjinia: I kastruar

Kiri është një kalë shumë bujar, i fuqishëm në trup dhe në mendje. Ai ka ngarkesë të kufizuar dhe kalërohet nga pesha të lehta, vetëm në pistë për disa minuta. Kiri ka kryer një ndërhyrje kirurgjikale në njërën këmbë dhe është në trajtim të vazhdueshëm për laminit. Është një kalë shumë i dashur dhe shumë miqësor me fëmijët. Megjithë aftësinë e kufizuar për distanca të gjata ai është i gatshëm të ofrojë shumë si kalë shkolle.

Rezervo