sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kronos

Kronos 595 kg Lartësia: 160 cm

Ditëlindja: 2016

Gjinia: I kastruar

Kronos është duke mësuar për jetën dhe po kupton pak nga pak se nuk është aq e lehtë t’ja dalësh vetëm duke përdorur forcën. Shumë shpesh I duhet edhe mendja. Kronos  ka kryer shumë duele  dhe ka mësuar shumë gjëra. Ai ka marrë mësimet e para në pistë dhe e ka përmirësuar nivelin por ende nuk kalërohet jashtë piste. Kronos është karakter shumë I mirë me njerëzit. Pranon të përkëdhelet e të pastrohet por refuzon veprimet e befta dhe miqësitë e sforcuara. Kronos është ende duke u rritur dhe disa gjëra i mëson duke e pësuar.

Rezervo