sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Mavri

Mavri 447 kg Lartësia: 144 cm

Ditëlindja: 2011

Gjinia: Femër

Mavri është një natyrë që nuk i do shumë përkëdheljet por nuk është kundër mollëve. Me të miqësia merr kohë dhe kërkon durim. Ajo e përzgjedh me kujdes cdo gjë që do dhe nuk i ka shumë për zemër shakatë dhe lojërat. Ajo dëshiron hapësirën e saj dhe në takimin e parë do t’ju kërkojë të mbani distancën. Mavri është mes kuajve të shpejtësisë dhe rezistencës. Mavri është nënë e dy mëzave të lindur në qendër.

Rezervo