sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Muji

Muji 448kg Lartësia: 153 cm

Ditëlindja: 2011

Gjinia: I kastruar

Muji është një kalë dominant, kurioz, serioz dhe gazmor në të njëjtën kohë. Muji mund të kalërohet në të gjitha pozicionet në grup ai mund të jetë lider por edhe kali I fundit . Është atlet dhe rezistent. I trajnuar për udhëtime të gjata dhe pesha të rënda. Muji kombinohet me kalorës me “duar të buta” por autoritar përndryshe mund të manipulojë gjithcka. Krijon shpesh konflikte me kuaj të tjerë. Jo të gjitha shenjat që mbart në trup janë të lidhura me fitore por atij I pëlqejnë sfidat.

Rezervo