sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sq

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Mustafa

Mustafa 448 kg Lartësia: 152cm

Mushti është një përsonalitet i ndricuar dhe harmonik. Luginat janë pasioni i tij. Nuk i preferon terrenet e thyera dhe ka vështirësi të gjejë ritmin atje por sapo terreni hapet ai dominon. Mushti ka nevojë për udhëheqës dhe i beson plotësisht kalorësit të tij. Megjithëse elegant dhe në dukje dominant ai ka nevojë për pauza dhe është akoma duke e kultivuar rezistencën. Mushti mërzitet shpejt me gjërat që nuk i pëlqejnë dhe i duhet vazhdimisht motivimi i kalorësit.

Rezervo