sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Paris

Paris 394 kg Lartësia: 138cm

Ditëlindja: 6 Maj 2018

Gjinia: Femër

Parisi është një nga vajzat e vështira. Ajo është e shëndetshme, lozonjare dhe elegante por nuk I pëlqejnë miqësitë e reja. Do kohë që t’ju kushtojë vëmendje. Parisi kthehet në anën tjetër e bezdisur sa herë nuk i pëlqen dicka. Do ushqimin në kohë dhe është shumë e lidhur me nënën e saj Emmën. Parisi është eksploruese e vërtetë dhe ka një energji pa mbarim, një trashëgimi prej babait të saj Batos. Roli si nënë e ka ndryshuar disi sepse I ka shtuar përgjegjësi të reja. Parisi është emërtuar nga një grup kalorësish nga Parisi që nisën një udhëtim të gjatë ditën e saj të lindjes.

Rezervo