sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Roki

Roki 404 kg Lartësia: 138 cm

Ditëlindja: 2012

Gjinia: I kastruar

Roki …uhhh. Është i cuditshëm. Gjithnjë e vështirë ti gjesh kalorës sepse i duhet dikush që i shkon për shtat mendjes së tij gjthë kthesa dhe të papritura. Roki shikon “fantazma” gjithandej dhe mund të bëjë shmangje të paritura për arsye që vetëm ai i kupton. Roki merr trajnime vazhdimisht për të përballuar frikën nga disa objekte. Ai është maturuar dhe tani e di që një gomë makine nuk kafshon por mund ta gjejë rrezikun tek një kuti karamelesh dhe tek cdo gjë me ngjyrë të verdhë. Ai thjesht e urren të verdhën. Ndonjëherë urren gjithcka por shumë rrallë mund të ketë shkaktuar aksidente sepse është shumë i përpiktë me hapat në terrene të vështira. Ah…Roki nuk e do fare furcen e pastrimit.

Rezervo