sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Emri*
Mbiemri*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Shteti*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Category

Kuajtë tanë

Tchiti

Ditëlindja: 11 Qershor 2020, Pesha 40 kg, Lartesi: 89 cm, Gjinia: Mashkull. Tchiti është më i ri i modës mes kuajve që lind në vazhdim të vitit [...]

Kiri

Ditëlindja: 2011, Pesha 438 kg, Lartesi: 142 cm, Gjinia: i kastruar. Lartësia: 142cm Kiri është një kalë shumë bujar, i fuqishëm në trup dhe në mendje. [...]

Mustafa

Mustafa 448kg, Lartësia: 152cm. Mushti është një përsonalitet i ndricuar dhe harmonik. Luginat janë pasioni i tij. Nuk i preferon[...]

Kaon

Kaon 301kg, Lartësia: 135cm, Ditëlindja: 2002, Gjinia: I kastruar. Kaoni nuk punon më. Ai ka vetëm një mision: mbrojtjen e Invës[...]

Dahlia

Dahlia 30kg, Lartesia 80 cm, Ditëlindja: 25 Maj 2020, Gjinia: Femër. Dahlia e vogël që mban emrin e një luleje[...]

Bora

Bora 89kg, Lartësia: 95cm, Ditëlindja: 16 mars 2020, Gjinia: Femër. Bora është një vajzë topolake shumë e [...]

Flatra

Flatra 84kg, Lartësia: 95 cm, Ditëlindja: 23 Prill 2020, Gjinia: Femër. Flatra është një prej mëzeve lozonjare të lindura [...]

Kronos

Kronos 595kg, Lartësia: 160 cm, Ditëlindja: 2016, Gjinia: I kastruar. Kronos është duke mësuar për jetën dhe po kupton [...]

Frida

Frida 320kg, Lartësia: 138 cm, Ditëlindja: 7 Mars 2018, Gjinia: femër. Frida është njëra prej të përkëdhelurave të grupit. Ajo [...]

Sokrat

Sokrat 573kg, Lartësia 157 cm, Ditëlindja: 2013, Gjinia: I kastruar. Sokrati na u bashkua sepse kishim nevojë për një filozof[...]
1 2 3 4 5

Rezervo